Нинослав Ерић изабран за председника општинског одбора СНС-а

Након избора председника месних одбора и делегата, у препуној сали ПИО Фонда делгати су на изборној скупштини једногласно изабрали Нинослава Ерића за Председника Општинског одбора Српске Напредне Странке у Ћуприји.

Нинослав Ерић је обављао функцију повереника од маја 2013. године коју му је поверио председник странке г. Александар Вучић. Заједно у тројном повереништву са др. Марком Илићем и др. Светланом Николић Павловић, трудили су се да у општинском одбору сачувају јединство странке. Убрзо су успели већ јуна 2013. године да смене тадашњу власт и поставе г. Нинослава Ерића за председника општине Ћуприја.

image-aa8eef586b71aea842055000c07e96934974881a921f5e5951db1167a2c5f698-VЋуприја је тада добила најмлађег председника општине у историји али и најенергичнијег председника. Убрзо се у Ћуприји потписао меморандум о разумевању са Немачком мултинационалном компанијом Труцк Лите, такође је добила 16 хектара грађевинске парцеле за изградњу индустријске зоне декретом Владе Републике Србије, почело са изградњом нових тротоара, изграђен базен, оживела је култура, спорт и образовање.

Постављањем Ерића на чело Ћупријских напредњака, Ерић је рекао да је то велика обававеза, да је одговорност велика али да у то улази свесно са циљем да Ћуприја постане боље место за живот свих Ћупричана.

Изборној скупштини су присуствовали чланови Извршног Одбора Поморавског и Шумадијског округа.