Проглашени ђаци генерације: Исплати се марљив рад

Најбоље ћупријске ђаке – „вуковце“, ђаке генерације ћупријских основних и средњих школа, ШОМО „Душан Сковран“ и Школе за музичке таленте, као и ученике који су на престижним такмичењима освојили једно од прва три места – Општина Ћуприја је и овог Видовдана наградила дипломама и вредним књигама.

 

”Срећан сам што вас видим у овако великом броју јер сматрам да сте ви нешто највредније што наша општина поседује“, рекао је Нинослав Ерић, председник општине Ћуприја, обраћајући се најбољим ђацима општине на свечаности уприличеној баш њима „који показују да се марљив рад исплати“.

„Локална самоуправа ће и надаље образовању давати апсолутни примат, а ви сте својим досадашњим радом и постигнутим резултатима доказали да је знање и данас на цени. Желим Вам пуно успеха у даљем школовању, да успешно положите пријемне испите и упишете жељене средње школе и факултете и остварите све циљеве у животу које сте пред собом поставили“, закључио је председник Ерић.

За ђаке генерације ове школске године проглашено је седам ученика, и то: Урош Стоиљковић из Гимназије; Давид Јевремовић из Медицинске школе; Филип Ђурић из Техничке школе; Виктор Мичић из ОШ „Ђура Јакшић“; из ОШ „13. октобар“ Марија Илић; из ОШ „Вук Караџић“ Ива Филиповић, док ће Школа за основно музичко образовање „Душан Сковран“ накнадно прогласити свог ђака генерације.