Медијски мрак у Србији

Сваког дана слушам, ћутим и не могу да верујем. Поједини електронски медији телетабиси, лажомери, фотофлешeви, MJСГ Србије сеју мржњу према Влади Републике Србије, а њихови властодрушци су нас довели у ову ситуацију.

Подсетићу на њихову потпуно срамну кампању у којој су кукавички желели да изгубе власт јер су знали докле су довели Србију.  А сада се те исте кукавице користе невладиним сектором, разним медијима које контролишу да омалажавају рад Владе. Сада су они угрожени, и нека их нека буду, јер су кукавице које су ојадиле Србију.

Једног дана се појави неко да учини нешто лепо и позитивно, да изађе једна позитивна вест из Ћуприје, али тада их нема, тада касне, тада секу изјаве, тада смо 20 секунди за Ћуприју само зато што је информација позитивна. А кад неко посади један кукурз на пола ари земље у Јагодинском атару, МЈСГ Србије пола сата прича о томе. И они телетабиси, лажомери и фотофлешери такође, сви се утркују ко ће пре и више да пренесе о том догађају.

Па где је тај МЈСГ Србије да пренсе позитивну информацију из Ћуприје? Где су ти телетабиси, лажомери и фотофлешери да кажу да се нешто лепо десило у Ћуприји. Не, они мене само зову када треба да дам неку изјаву која је само негативна за наш град, а ту негативност су њихови направили, а ми морамо да је исправимо. Исправићемо све што су направили, не треба да се секрају за то и немојте више да ме зовете због тога, доступан сам само на лепе и позитивне информације.

Толико о медијском мраку владајуће странке из срца Поморавља.