Алавост и лажи ”бившег директора”

Ко је тај, и ОДАКЛЕ ЈЕ, па је себи дао за право да буде доживотни ДИРЕКТОР ОПШТЕ БОЛНИЦЕ у Ћупрји? Одакле је дошао, зашто не ради тамо одакле је. Сада троши новац на мадије са лажним изјавама мислећи да ће га неко тако вратити на место директора, а одакле му тај новац? Oд докторске плате, или од нечега другог?
Ћуприја и Ћупричани знају све о Вама!

Ово је истина а не Ваши лажни папири!

Министар здравља је разрешио дужности директора опште Болнице у Ћуприји Предрага Дреноваковића 5.априла.2013. године.
То је истина!

Razrešenje

Министарство здравља је пронашло ненаменско трошење средстава и то је навело у образложењу.

То је истина!

OB Cuprija Resenje2 jpeg

  • Зашто обмањујете јавност? Зашто новинари наседају на лажи сваког појединца?
  • Зар се не сећате када сте дошли код мене са потписаном приступницом и тражили да будете директор?

Не може приступница да Вам да место директора, бивши директоре, и тада сам Вам рекао! Сулудо је да поред оволико стручних доктора, директор буде из Параћина, сећате се тог разговора?

Наравно да никада нисте ни постали члан СНС у Ћуприји. Питали сте ме зашто Вас нема у бази чланства, па нема Вас јер за такве као што сте Ви нема места у нашој странци.

Наравно да цела Ћуприја зна какав сте били директор, знамо одакле су долазили сви са којим сте радили јавне набавке, знамо и да Вам се усладило, али не може, разумите Србија постаје правна држава. Нема више!

Наравно да је ”привремене мере” коју наводите незаконита, привремену меру у којој судија наводи закон који није на снази већ три година, који то није урадио због не знања већ због нечега другог, срамота. А што се тиче кривчне пријаве добиће је и тај судија из Параћина и доктор из Параћина, Србија постаје правна држава.

Оно што је тачно, тачно је то да је мој кум постао председник управног одбора, није он крив што је мој кум. Постао је председник управног одобора само зато што је радио у истој болници као дипломирани правник и зна све оно што сте грешили а што сте крили, али ускоро неће бити тајна.

BLIC 2Занимљив је лажни текст у Блицу са наводима лажног директора, битно да је вест о Ћуприји негативна, али са стране у десном доњем углу за разлику од негативног текста на целој страни, мали позитивни текст о Ћуприји.

”КИПАР ГРАДИ ДОМ ОМЛАДИНЕ.

ЋУПРИЈА – АМБАСАДОРКА КИПРА

Нафсика Крусти најавила је приликом посете Ћуприји да ће та држава финансијски помоћи изградњу дома омладине у том граду.”

Новинари да ли тако градите нашу Србију- на лажним и негативним информацијама. Размисли те мало, да ли такву Србију желите?