Грађанима бесплатно средство за дезинфекцију, одлучио је данас Штаб за ванредне ситуације општине Ћуприја

На три пункта у граду и још шест у селима, грађани ће бесплатно да добијају средство за дезинфекцију, одлучио је данас Штаб за ванредне ситуације општине Ћуприја. Овом одлуком наложено је Јавном комуналном предузећу „Равно 2014.“ да обезбеди и на неколико пунктова постави канистере за преузимање дезинфекционог средства.

Канистери са дезинфекционом течношћу, која је искључиво намењена за дезинфекцију дворишта, стаза, степеништа и тротоара, налазе се на неколико пунктова, на којима ће грађани, у посудама које сами донесу, моћи да преузму средство за дезинфекцију.

Дезинфекционо средство у граду може да се преузме на три локације: испред Дома Војске; на Славији (испред супермаркета) и у дворишту ЈКП “Равно 2014.”.

У сеоским насељима пунктови су постављени испред амбуланте у Мијатовцу, испред школа у Супској и Иванковцу, као и испред домова културе у Јовцу, Крушару и Сењу.

Из штаба је упућен и апел да приликом преузимања дезинфекционог средства на пунктовима, грађани поштују препоруке о безбедној раздаљини, као и да имају у виду да је забрана кретања на снази од 17 до 05 сати.

Zaključak 1 26.03.2020.  Zaključak 2 26.03.2020.  Zaključak 3 26.03.2020.