ДАН РЕЗЕРВИСАН ЗА РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМА: НИНОСЛАВ ЕРИЋ ПРИМИО ПРВУ ГРУПУ ГРАЂАНА

Народни посланик и председник Скупштине општине Ћуприја Нинослав Ерић, обавио је данас разговоре са више од тридесет грађана, који су током протеклих дана електронским путем исказали интересовање да поразговарају о проблему који их мучи и заједничким снагама, уколико је то у моћи општине, дођу до решења.

Распон проблема које су грађани изложили Нинославу Ерићу био је врло широк а највише се издвајају они комунални, стари више деценија, као што је то случај са канализационом мрежом у Ловћенској улици. Неколико грађана указало и на лоше стање стамбених зграда за колективно становање али и на непрофесионалан рад неких од управника стамбених објеката.

Судећи по великом броју већ заказаних пријема, показало се да је било потребе за оваквим, директним видом комуникације. Проблеми су изложени а по завршетку пријема њихово решавање одмах је почело.

Подсећања ради, електронско заказивање пријема код Нинослава Ерића је врло једноставно. У формулару који ћете наћи на званичној интернет страници Општине Ћуприја, довољно је да укуцате своје име и презиме, број телефона и тему о којој желите да разговарате са народним послаником и председником СО Ћуприја. Убрзо по слању попуњеног упитника, бићете обавештени о датуму и времену састанка.