Ерић: – Рекордна улагања Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у државне путеве на територији општине Ћуприја

Сви државни путеви на територији општине Ћуприја биће у најскорије време у потпуности реконструисани, најавио је данас Нинослав Ерић, председник Скупштине општине Ћуприја, обилазећи радове на деоници између Змича и Ћуприје. Реч је о проширењу пута ка Параћину укупне дужине 3,5 километара.

У току су радови на регионалном путу ка Свилајнцу, на деоници дугачкој 11 километара, од Ћуприје до Глоговца преко Супске и Крушара. Након тога биће реконструисан и пут Ћуприја-Јовац-Остриковац, где  је због специфичне конфигурације терена неопходна израда пројектно-техничке документације.

Нинослав Ерић је, подвлачећи велику подршку ресорног Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, подсетио да је пре пар година завршена  реконструкција пута Ћуприја-Сење, прошле године Ћуприја-Деспотовац и да ће, са завршетком радова на ове три саобраћајнице, сви регионални путеви у општини бити комплетно обновљени.