Нинослав Ерић: „Побољшавамо квалитет живота мештана Супске.“

Асфалтирањем Улице Миодрага Новаковића у дужини од 600 метара, у Супској је настављена реализација Пројекта асфалтирања сеоских саобраћајница. Вредност предметних радова износи 3,8 милиона динара, а цео посао финансиран је из буџета локалне самоуправе. Прилику да испрати део радова на асфалтирању саобраћајнице али и на реновирању Дома културе у Супској, данас је са својим сарадницима имао председник Општине Ћуприја Нинослав Ерић, који је још једном поновио да ће у сваком селу општине бити урађена једна или две улице, у зависности од потреба.

„Предстоји нам асфалтирање још једне улице у Супској у дужини од 400 метара, а затим изградњу саобраћајница настављамо у осталим месним заједницама. Будући да је генерални пројекат већ урађен, у наредне четири године очекује нас један врло обиман и важан посао – изградња водоводне и канализационе мреже у свим селима ћупријске општине“, рекао је председник Ерић.

Он је додао да су у Супској до сада урађене добре ствари: регулисана је зона око основне школе, постављени су дигитални мерачи брзине и успоривач саобраћаја, а поред данашњих радова на саобраћајници, у току су и радови на уређењу Дома кулуре. „Реализација ових планова побољшаће квалитет живота мештана Супске“, истиче председник Нинослав Ерић.

Председник месне заједница Супска Зоран Николић, видно задовољан, рекао је да ће завршетком Дома културе бити урађене и амбулантне просторије у самом дому, које ће старијим мештанима бити од посебне важности, као и то да ће ускоро салу дома коначно почети да користе уметничка друштва и школа за своје активности.

Рецимо и то да ће путари већ сутра бити у Влашкој, затим у Крушару, Мијатовцу, Остриковцу и Јовцу.