ОО СНС ЋУПРИЈА: НИНОСЛАВ ЕРИЋ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОДБОРА

Завршени су избори у Општинском одбору СНС у Ћуприји. За председника је изабран народни посланик и председник Скупштине општине Нинослав Ерић, који је и у протеклом циклусу обављао функцију првог човека ћупријских напредњака.

Иза њега су једногласно стали сви чланови изборне скупштине. У свом обраћању страначким колегама, Ерић је истакао да је у протеклих десет година СНС урадила више за Ћуприју него било која власт пре.

“Све што је урађено за град и општину се види, али ја сам најпоноснији на оно преко чега многи прелазе, а то је имовина Ћуприје. Она је за протеклих десет година вишеструко нарасла и тај раст биће настављен и у наредном периоду”, рекао је Ерић.

Он је посебно апострофирао исправљање туђих грешака.

“То је био најтежи задатак. На добром смо путу да све туђе грешке исправимо а Ћуприји вратимо оно што јој припада. Вратићемо јој и народ, грађане. То ће у будућности бити наш највећи и најтежи задатак, за чије решавање ми је потребна и ваша помоћ”, подвукао је Ерић обраћајући се члановима изборне скуштине ОО СНС.

“Пред нама је нови период рада. Очекујем да наставимо још јаче, преданије, посвећеније и боље радимо за добробит свих грађана наше општине јер су нам у више наврата указали своје поверење, а то не смемо да заборавимо”, закључио је Ниносав Ерић, председник ОО СНС у Ћуприји.