ПРИЈЕМ КОД ПОСЛАНИКА: НИНОСЛАВ ЕРИЋ ДАНАС РАЗГОВАРАО СА 25 ГРАЂАНА

Нинослав Ерић, народни посланик у Скупштини Републике Србије и председник Скупштине општине Ћуприја, примио је данас другу групу грађана који су раније исказали интересовање и заказали разговор са њим.

Осим личних, грађани су се жалили на комуналне проблеме, везане пре свега за канализациону мрежу, уређење земљишта или проблеме који су изазвали напуштени објекати, чији је имовинско-правни статус у најмању руку недоречен. Такође, исказана је и тежња једног житеља Мијатовца да се побољшају услови за живот у овом, једном од највећих села општине Ћуприја.

Без сваке сумње је и овај сет разговора био од користи за све његове учеснике, а још једном вреди истаћи да ће сви грађани који данас на лицу места нису добили конкретне и коначне одговоре на своја питања, у року од највише 15 дана сазнати докле се стигло са решавањем изложених проблема, јер у одређене процесе треба укључити и републичке органе.

Заказивање разговора са народним послаником и председником Скупштине општине Ћуприја Нинославом Ерићем обавља се и даље електронским путем преко формулара који се налази на званичном интернет сајту Општине Ћуприја. Убрзо по слању попуњеног упитника корисници ће бити обавештени о датуму и времену састанка.